Co w najbliższym czasie

Akademia kulinarna

Akademia kulinarna"

Zostań profesjonalnym kucharzem

Akademia Kulinarna FUMENTI oferuje pierwsze w Polsce studium na kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych.

Mięsna uczta

Mięsna uczta

Wiesław Stopa

Uczta dla smakoszy mięsa najwyższych lotów. Tego dnia tematem przewodnim będzie najdroższa wołowina na świecie pochodzi z mięsa krów rasy Wagyu, hodowanych głównie w okolicach japońskiego...

Gęsina na kaszubskim stole

Gęsina na kaszubskim stole

Artur Szymański

W tradycji kuchni kaszubskiej gęsina odgrywa bardzo ważną rolę. Występuję w wielu potrawach i jest uznawana za regionalny przysmak. Kaszubi często używają tłuszczu gęsiego jako dodatku...

Kuchnia Piemontu

Kuchnia Piemontu

Claudia Filippi-Chodorowska

Piemont, jak sugeruje nazwa regionu, rozciąga się u stóp gór, między Alpami od północy i zachodu i Apeninami od południa. Przypomina puzzle ułożone z 1209 miasteczek i osad, z których...

Warsztaty intergracyjne dla firm

Warsztaty
intergracyjne dla firm

Zbuduj zespół ze smakiem

FUMENTI powstało, aby zmienić banalny posiłek w celebrację życia kulinarnego.

Nasi partnerzy