Co w najbliższym czasie

Akademia kulinarna

Akademia kulinarna"

Zostań profesjonalnym kucharzem

Akademia Kulinarna FUMENTI oferuje pierwsze w Polsce studium na kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych.

Nóż w kuchni

Nóż w kuchni

Claudia Filippi-Chodorowska

Na tych monotematycznych warsztatach poznamy „sztukę krojenia” czyli jak kroić, obierać, rozdrabniać, szatkować czy siekać żeby smacznie zjeść. Ponadto zapoznam Was z francuskim...

Gęsina na kaszubskim stole

Gęsina na kaszubskim stole

Artur Szymański

W tradycji kuchni kaszubskiej gęsina odgrywa bardzo ważną rolę. Występuję w wielu potrawach i jest uznawana za regionalny przysmak. Kaszubi często używają tłuszczu gęsiego jako dodatku...

Podstawy sushi

Podstawy sushi

Kamil Sadkowski

Japonia to miejsce magicznie, niejednokrotnie niezrozumiałe dla nas Europejczyków ze względu na duże rozbieżności kulturowe. Kamil opowie wiele historii, które przybliżą kulturę japońską....

Warsztaty intergracyjne dla firm

Warsztaty
intergracyjne dla firm

Zbuduj zespół ze smakiem

FUMENTI powstało, aby zmienić banalny posiłek w celebrację życia kulinarnego.

Nasi partnerzy