Co w najbliższym czasie

Akademia kulinarna

Akademia kulinarna"

Zostań profesjonalnym kucharzem

Akademia Kulinarna FUMENTI oferuje pierwsze w Polsce studium na kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych.

David Gaboriaud "David w Europie"

David Gaboriaud "David w Europie"

David Gaboriaud

Kuchnia europejska to nie tylko spaghetti, sznycel, czy ryba z frytkami. Repertuar smaków i aromatów Europy jest znacznie bogatszy. Podczas warsztatu, podobnie, jak w programie, David Gaboriaud...

WŁOSKIE BOŻE NARODZENIE

WŁOSKIE BOŻE NARODZENIE

Claudia Filippi-Chodorowska

Zgodnie z tradycją włoska kolacja wigilijna jest postna i składa się z ryb i owoców morza, ale każdy region ma lokalne specjalności i w niektórych obowiązuje wręcz 13 dań. Wspólną cechą...

Muszle, muszelki...

Muszle, muszelki...

Kamil Sadkowski

Tematem przewodnim warsztatów będą małże. Opowiemy jakie wybierać, gdzie kupować i prawidłowo oczyścić. Zdradzimy sekrety jak przygotować klasyczne dania z małżami, jak również nowe...

Warsztaty intergracyjne dla firm

Warsztaty
intergracyjne dla firm

Zbuduj zespół ze smakiem

FUMENTI powstało, aby zmienić banalny posiłek w celebrację życia kulinarnego.

Nasi partnerzy