Co w najbliższym czasie

Wyśmienita kuchnia bez mięsa i glutenu

Wyśmienita kuchnia bez mięsa i glutenu

Jola Słoma & Mirek Trymbulak

Jola Słoma & Mirek Trymbulak projektanci mody oraz autorzy wegetariańskiego programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni+ pokażą jak w łatwy i smaczny sposób szybko przygotować dania...

Kuchnia Apulii i Bari – skąd pochodziła królowa Bona

Kuchnia Apulii i Bari – skąd pochodziła królowa Bona

Claudia Filippi-Chodorowska

Nizina Apulii jest spichlerzem Włoch. Produkuje się tam 35% wina wytwarzanego we Włoszech i tyle samo całej krajowej produkcji oliwy z oliwek. Region ten jest bogaty w historyczne zabytki. Miasto...

Carpaccia i tatary

Carpaccia i tatary

Claudia Filippi-Chodorowska

Carpaccio jest owocem geniuszu gastronomicznego założyciela Harry’s Baru w Wenecji, który stworzył to danie zainspirowany nazwiskiem wielkiego malarza włoskiego Renesansu Vittore Carpaccia....

Warsztaty intergracyjne dla firm

Warsztaty
intergracyjne dla firm

Zbuduj zespół ze smakiem

FUMENTI powstało, aby zmienić banalny posiłek w celebrację życia kulinarnego.

Nasi partnerzy