Co w najbliższym czasie

Akademia kulinarna

Akademia kulinarna"

Zostań profesjonalnym kucharzem

Akademia Kulinarna FUMENTI oferuje pierwsze w Polsce studium na kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych.

KUCHNIA REGIONÓW ABRUZJA I MOLISE

KUCHNIA REGIONÓW ABRUZJA I MOLISE

Claudia Filippi-Chodorowska

Klimat tych stron jest chłodny, niech więc pali w język ostra papryczka. Abruzja to dach Apeninów sięgający niemal 3000 m.n.p.m., a połowę regionu zajmuje park narodowy. Miejscowe jedzenie...

Mięsna uczta

Mięsna uczta

Wiesław Stopa

Uczta dla smakoszy mięsa najwyższych lotów. Tego dnia tematem przewodnim będzie najdroższa wołowina na świecie pochodzi z mięsa krów rasy Wagyu, hodowanych głównie w okolicach japońskiego...

KUCHNIA REGIONU FRIULI

KUCHNIA REGIONU FRIULI

Claudia Filippi-Chodorowska

Kuchnia tego regionu polega na jego „nieromańskości”, na silnie zaznaczonym elemencie „słowiańskim”, odbijającym bliskość Bałkanów. Ponieważ we Friuli są najdłuższe i najbardziej...

Warsztaty intergracyjne dla firm

Warsztaty
intergracyjne dla firm

Zbuduj zespół ze smakiem

FUMENTI powstało, aby zmienić banalny posiłek w celebrację życia kulinarnego.

Nasi partnerzy