Co w najbliższym czasie

Akademia kulinarna

Akademia kulinarna"

Zostań profesjonalnym kucharzem

Akademia Kulinarna FUMENTI oferuje pierwsze w Polsce studium na kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych.

Kuchnia Włoska. Region Ligurii

Kuchnia Włoska. Region Ligurii

Claudia Filippi-Chodorowska

Zajmująca powierzchnię 5500 km2 Liguria ma 350 km wybrzeża morskiego. Na mapie ten region wydaje się mały, ale obejmuje on tyle samo terenów górzystych, co np. Górna Adyga. Jasne jest zatem...

Nowoczesna kuchnia polska

Nowoczesna kuchnia polska

Adam Woźniak

Kuchnia Polska przez wiele lat ewoluowała. Na całym świecie wymyślano nowe obróbki żywności, przyprawiania i przygotowywania potraw. Pracowano nad formami podawanych dań, które...

Grecka uczta

Grecka uczta

Filipos Simeonidis

Kuchnia grecka, jaką zaprezentuję to przede wszystkim radość wspólnego biesiadowania. Posiłki greckie to duże ilości małych dań, którymi będziemy się wspólnie delektowali. Pokażę...

Warsztaty intergracyjne dla firm

Warsztaty
intergracyjne dla firm

Zbuduj zespół ze smakiem

FUMENTI powstało, aby zmienić banalny posiłek w celebrację życia kulinarnego.

Nasi partnerzy